آدرس شرکت

اصفهان - شهرک صنعتی بزرگ - خیابان اندیشمندان 16

031-36063

شنبه تا پنجشنبه از ساعت 8:30 تا 17

قوطی پروفیل گالوانیزه چیست؟

تصور کنید ساختمان باشکوه و مجللی را ساختید و برای ساخت آن از بهترین محصولات قوطی پروفیل استفاده کردید. اما به مرور زمان یا حتی بعد از گذشت 1 سال، این محصولات دچار خوردگی و زنگ ‌زدگی می شوند. در این صورت نه تنها زیبایی نمای ساختمان از بین می رود، بلکه عمر سازه هم کاهش می یابد. در اینجاست که بیشتر معماران از قوطی یا پروفیل گالوانیزه استفاده می کنند.

محصولات فولادی در صنعت ساختمان سازی کاربرد فراوانی دارند. در واقع می توان گفت تمام یا بخشی از قسمت های فلزی سازه از محصولات فولادی ساخته می شوند. درنتیجه کیفیت این محصولات بر روی مقاومت کلی بنا تاثیر بسزایی دارد. دسته بزرگی از این محصولات به انواع قوطی پروفیل ها اختصاص دارد. یکی از مهمترین محصولات قوطی پروفیل ها، قوطی های گالوانیزه می باشند، با ویژگی ها و کاربردهای مختص به خود، که سایر پروفیل‌های فولادی، فاقد آنها می باشند.

قوطی گالوانیزه چیست؟

قوطی پروفیل‌ها جزء جدایی‌ناپذیر بسیاری از صنایع و ساختمان‌‌ ها به حساب می آیند. در ابتدا استفاده از این متریال به گستردگی امروزه نبود، اما با پیشرفت تکنولوژی و افزایش علم استفاده از آنها افزایش یافت. قوطی گالوانیزه هم ازجمله مصالحی است که با پیشرفت علم تولید شد. تمام محصولات قوطی پروفیل از انواع ورق فولادی ساخته می شوند.

این ورق های فولادی به کارخانه ارسال می شوند و با قرار گرفتن در دستگاه های خاص و شرایط ویژه به مقطع توخالی از جنس آهن تبدیل می شوند. اشکال مختلفی از پروفیل‌ها تولید و روانه‌ی بازار می ‌شوند که هر کدام از آن‌‌ها، کاربرد های مختلفی در صنعت و ساختمان‌ سازی دارند.

قوطی پروفیل گالوانیزه

انواع قوطی پروفیل گالوانیزه، پروفیل هایی هستند که بعد از تبدیل شدن به مقاطع توخالی فولادی و قبل از ورد به بازار از مرحله ای به نام گالوانیزاسیون یا روی‌اندودکردن عبور می کنند. گالوانیزاسیون مرحله ای است که ریسک خوردگی و زنگ ‌زدگی در فلز به میزان بسیار زیادی کاهش می یابد. هرچند این ویژگی مزیت اصلی گالوانیزاسیون کردن می باشد اما تنها برتری قوطی های گالوانیزه نیست.

هزینه‌ی تولید کمتر، افزایش استحکام در برابر انواع ضربه ‌ها و فشارها، شکل ‌پذیری بسیار بهتر، فرآیند شستشو و نظافت نسبتا ساده، و بازرسی فنی آسان از دیگر مزیت های گالوانیزه کردن قوطی و پروفیل ها می باشند. به این ترتیب کاربرد قوطی پروفیل گالوانیزه شده، بیشتر سایر پروفیل ها می باشد.

انواع گالوانیزاسیون کردن قوطی پروفیل ها

همانطور که گفتیم قوطی های گالوانیزه، محصول ورق‌ های فولادی گالوانیزه شده با نورد سرد و گرم می باشند. اما این مقاوم سازی بیشترِ محصولات فولادی وابسته به نوع کاریری محصول به روش های مختلفی انجام می شود که شامل موارد زیر است.

  1. گالوانیزاسیون گرم: یعنی غوطه ور شدن آلیاژ آهن و چدن در محلول روی؛ که نتیجه آن می شود تولید پروفیل گالوانیزه با مقاومت بسیار بالا. انواع محصولات پروفیل مانند: تیرآهن، میلگرد، تسمه، نبشی، ناودانی، میلگرد، پروفیل زد گالوانیزه، پروفیل H گالوانیزه، پروفیل نیم‌دایره و … به این روش تولید می شوند.
  2. گالوانیزسیون الکترولیتی: در این روش آهن و چدن، به کمک محلول‌ های سولفات روی و سیانید، گالوانیزه می‌ شوند. روی اندود کردن فلزات در این روش نسبت به محصولات روش گرم، مقاومت کمتری در برابر رطوبت دارند.
  3. گالوانیزاسیون سرد: همانطور که از نامش پیداست، این روش در مقابل گالوانیزاسیون گرم قرار دارد. تفاوت‌های اصلی این دو روش عبارتند از:

    در روش سرد، پروفیل ظاهری درخشان‌تر و براق‌تر به خود می‌گیرد، در حالی که در روش گرم، پروفیل نهایی مات و دارای رسوب‌های تیره‌تری است. پروفیل گالوانیزه در روش گرم مقاومت بیشتری در برابر خوردگی دارد. اما در روش سرد، اگرچه مقاومت کاهش می‌یابد، این روش برای مکان‌های داخلی مناسب است. تفاوت مهم دیگر بین این دو روش، ضخامت آن‌ها است؛ در گالوانیزاسیون سرد ضخامت محصولات تولید شده کمتر از روش گرم است.

پروفیل گالوانیزه

کاربرد قوطی گالوانیزه

این محصولات فولادی در صنایع مختلف به ویژه صنعت ساختمان سازی دارای کاربرد های بسیار زیادی هستند. در ادامه مهم ترین کاربرد های قوطی گالوانیزه را به صورت موردی بیان می کنیم:

  • ساخت قطعات خاص مانند نرده، در، و پنجره
  • ساخت سقف کاذب، دیواره‌ها و پارتیشن‌ها با ابعاد مختلف
  • استفاده در صنایع پل‌سازی و راه‌سازی
  • به‌کارگیری در چهارچوب درب‌ها و پنجره‌های UPVC
  • تولید لوازم خانگی
  • ساخت قطعات ظریف فلزی قابل استفاده در پزشکی و دندان‌پزشکی
  • قابل استفاده در ساخت بخش‌های مختلف گلخانه‌های خانگی و تجاری مانند پنجره، قاب سیستم‌های تهویه هوا و غیره.

پروفیل‌های گالوانیزه در ابعاد و ضخامت های متفاوتی تولید می شود. به طور مثال در مدل هایی مانند: قوطی گالوانیزه‌ی فلنج،  C100، C70، C50، F47 یا در ضخامت هایی از  1 تا 4 میلی‌متر و اندازه های مختلف به صورت قوطی مربعی یا مستطیل. اما به طور کلی پروفیل یا قوطی گالوانیزه دارای انواع سبک، سنگین، صنعتی و کشاورزی است که کاربرد های گوناگونی هم در صنعت نیز دارند.

درنتیجه قیمت هر کدام از این محصولات براساس ابعاد و نوع کاربری ای که دارند متفاوت می باشد. علاوه بر این موارد شرایط متغییر بازار هم باید اضافه کرد. پس بهترین راه برای اطلاع از قیمت به روز انواع قوطی پروفیل گالوانیزه، تماس با کارشناسان آریا فلز صبا می باشد. زیرا ضمن مشاوره گرفتن می توانید هرکدام از محصولات فولادی را بهترین قیمت در بازار خریداری کنید.

 

2 نظر

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

×

سلام

چطور کمکتون کنم؟

× آریا فلز صبا همیشه پاسخگوی شماست