هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
پروفیل Z چیست و چگونه نصب میشود؟ قیمت پروفیل Z چقدر است؟ اینها از جمله رایجترین سوالاتی هستند که معمولاً مطرح میشوند. در این مقاله از سایت آریا فلز صبا، به ارائه اطلاعات کاملی در زمینه انواع پروفیل زد میپردازیم. اگر قصد خرید پروفیل Z را دارید، میتوانید از طریق فروشگاه اینترنتی آریا فلز صبا مستقیماً از درب کارخانه بهترین مصالح ساختمانی را تهیه کنید. برای آگاهی از قیمتها به لیست قیمت پروفیل Z مراجعه کرده و مشخصات کامل محصولات موجود را مشاهده نمایید.
پروفیل از جمله مصالح ساختمانی است که با مقطع ثابت و طول مشخص تولید میشود. به طور کلی پروفیلها به دو دسته پروفیلهای باز و بسته تقسیم میشوند. پروفیلهای باز شامل محصولاتی مانند ناودانی، نبشی، تیرآهن و میلگرد هستند، در حالی که محصولاتی مانند لوله و قوطی در گروه پروفیلهای بسته قرار میگیرند.
پروفیل Z، که با نام پرلین Z نیز شناخته میشود، نوعی پروفیل ساختمانی است که به دلیل شباهت ظاهری به حرف “Z” انگلیسی، این نام را به خود گرفته و در دسته پروفیلهای باز قرار دارد.
پروفیل Z یا پرلین Z از طریق عملیات نورد گرم و با فرآیندی نسبتاً پیچیده تولید میشود. مراحل تولید پروفیل Z به شرح زیر است:
انواع پروفیل زد بر اساس نیاز مشتری در ابعاد و سایزهای مختلف تولید و شخصیسازی میشود و با گسترهای متنوع در بازار عرضه میگردد. پیمانکاران بسته به ابعاد سازه یا میزان بار قابل تحمل اسکلت، سایز مناسب پروفیل را انتخاب میکنند. مهندس ساختمان مسئولیت محاسبه دقیق پروفیل مورد نیاز را بر عهده دارد، اما لازم به ذکر است که پروفیل Z تنها تا ابعاد مشخصی تولید میشود. بیشترین اندازههای تولیدی پروفیل Z به شرح زیر است:
حداکثر سختی ورق استفادهشده برای پروفیل Z نیز تا سطح ST52 است. پروفیلهای Z موجود در بازار ایران، معمولاً بر اساس استانداردهای کشورهای اروپایی تولید و سایزبندی میشوند، زیرا کشورهای تولیدکننده فلزات، از استانداردها و معیارهای خاصی برای تولیدات خود استفاده میکنند.
انواع پروفیل زد بهعنوان سازه سقفی در ساختمانهایی مانند ادارات، انبارها و منازل مسکونی کاربرد دارد و پیمانکاران با ابزارهای مناسب میتوانند اجرای آن را بهسرعت انجام دهند. در ادامه، راهنمای تقریبی برای نصب پروفیل Z ارائه شده است:
پیش از بررسی انواع این محصول، بهتر است ابتدا بدانیم پروفیل Z چیست. پروفیل Z نوعی پروفیل با سطح مقطع باز است که در ساخت سقفهای سالنهای بزرگ، سولهها، کارگاهها و موارد مشابه کاربرد دارد. این مقطع به دلیل شباهت به حرف Z لاتین، به این نام معروف شده است. بهطور کلی، بیشتر پروفیلهای باز شبیه حروف انگلیسی هستند؛ به عنوان مثال، نبشی شبیه حرف L و سپری شبیه حرف T است.
انواع پروفیل Z عبارتند از:
در ادامه، مشخصات و کاربردهای هر یک از این پروفیلها مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
پروفیلهای Z در انواع مختلفی تولید میشوند که تفاوت آنها عمدتاً در ضخامت و وزن است. در اینجا به معرفی انواع رایج پروفیل Z و مشخصات آنها پرداختهایم:
پروفیل Z 22 در چهار ضخامت مختلف تولید میشود که هر کدام وزن مخصوص به خود را دارند:
این پروفیلها معمولاً در پروژههایی که نیاز به تحمل بار بالا دارند، کاربرد دارند.
پروفیل Z 20 مشابه پروفیل Z 22 از نظر ضخامت تولید میشود، اما وزن آنها متفاوت است:
پروفیل Z 18 در ضخامتهای 2 میلیمتر، 2.5 میلیمتر و 3 میلیمتر تولید میشود و وزن آنها به ترتیب به شرح زیر است:
این پروفیلها معمولاً برای پروژههایی با نیاز بارگذاری متوسط مورد استفاده قرار میگیرند.
پروفیل Z 16 نیز در ضخامتهای مشابه پروفیل Z 18 تولید میشود، اما وزن آنها در هر ضخامت متفاوت است:
پروفیل Z 16 اغلب در پروژههایی که نیاز به پروفیل سبکتر دارند، استفاده میشود.
پس از آشنایی با انواع پروفیل زد، اکنون بهتر است که کاربردهای این محصول را مورد بررسی قرار دهیم تا بتوانید درک بهتری از نحوه عملکرد و استفاده آن در پروژهها داشته باشید. لازم به ذکر است که نحوه نصب پروفیل Z به کاربرد و محل استفاده آن بستگی دارد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد پروفیل Z، قیمت و مشاوره خرید، میتوانید با شرکت آریا فلز صبا تماس بگیرید.
You are the best.
thanks