هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
پروفیل های آلومینیومی بسته به نوع کاربرد، می توانند بسیار متفاوت باشند. این پروفیل ها با مقاطع عرضی ثابت، در ابعاد و ضخامت های بسیار متنوعی تولید می شوند. که بسته به نوع کاربری ساختمان میزان این ابعاد در افزایش مقاومت یک سازه نیز حیاتی هستند. تولید کنندگان انواع قوطی پروفیل به دلیل خواص و ویژگی هایی منحصربه فردی که آلومینیوم دارد، تمایل زیادی دارند که از این ماده استفاده کنند.
انعطاف پذیری بالا، رسانا و عایق حرارتی نسبتا ضعیف، برخورداری از خاصیت ضد زنگی، چگالی پایین، وزن سبک، … برخی از ویژگی های فلز آلومینیوم می باشند. افزون بر این موارد،دارای قیمت مناسبی هم نیز می باشد. پروفیل های آلومینیومی را به 3 روش می توان فرآوری کرد اما معمولا از طریق روش اکستروژن فلزی ساخته می شوند.
تولید به روش اکستروژن اینگونه است که: در ابتدا بلوک های نیمه خمیری آلومینیوم را که به آن بیلت گفته می شود، تحت فشار زیاد و حرارت مناسب از قالب هایی کوچکتر عبور می دهند. در نتیجه آن، بلوک ها به شکل مورد نظر تغییر شکل می دهند. با کمک این روش امکان ساخت پروفیل های آلومینیومی در ابعاد کوچک تا ابعاد بزرگ فراهم می شود. حال با در نظر گرفتن این موضوع، می توان گفت که انواع پروفیل های آلومینیومی محصول فرآیند اکستروژن هستند. که عبارتند از:
پروفیل های آلومینیومی توخالی به یک میله توخالی از آلومینیوم اشاره می کنند که مقطع خاصی ندارد. در واقع تیرهای آلومینیومی توخالی می توانند در اشکال مختلف با زیر طبقه بندی های خاص برای هر کدام باشند. این تیرها داری سطح مقطع مستطیل، مربع، مثلث یا اشکال دیگر می باشند.
این مدل معمولا به عنوان بخشی از اسکلت فلزی سازه های از پیش ساخته شده، به ویژه در طراحی ساختمانی استفاده می شوند. همچنین به عنوان بخشی از چارچوب پشتیبانی برای ساختمان ها، پل ها و دیگر کاربردهای صنعتی استفاده می شوند. این مدل از قوطی پروفیل ها در ارائه پشتیبانی افقی به ویژه در مواجهه با بارهای سنگین بسیار مفید هستند.
پروفیلهای آلومینیومی با سطح مقطع مربع را می توان به عنوان زیر مجموعه آلومینیوم توخالی طبقه بندی کرد. درنتیجه این پروفیلها در کاربردهای مشابه با پروفیلهای توخالی استفاده می شوند. اما بارزترین تفاوت پروفیلهای آلومینیومی این است که می توانند نیروی پشتیبانی پایدارتری ارائه دهند.
پروفیلهای مربعی را می توان به عنوان بخشی از دیوارهای اصلی و همچنین ستون های نگهدارنده به کار برد. منوط به فرآیند تولید، این مدل را می توان به صورت یکپارچه و بدون درز ساخت. این روش که وقت گیر هم نیست به این صورت است که به طور مداوم یک ورق آلومینیومی را صاف میکنند و گوشه ها را به هم وصل میکنند تا یک مربع تشکیل شود. یک نقطه سوراخ کننده با فشار بالا از وسط پروفیل عبور می دهند تا لبه های داخلی صاف شود. (برای اطلاع از قیمت پروفیل زد و سایر قوطی پروفیل ها با کارشناسان آریا فلز تماس بگیرید.)
پروفیلهای آلومینیوم SD هم در برای کاربری های بزرگ مانند استفاده در صنایع کاربرد دارد و هم برای کاربری های کوچکتر. اما اصلی ترین کاربردی که دارد و به طور گسترده از آن استفاده می شود، به عنوان بخشی از قاب در و پنجره می باشد. جدا از سبکی و انعطاف پذیری بالای آلومینیوم، مقاومت آن در برابر خوردگی نیز یکی از مهم ترین دلایلی است که برای ساخت قاب یا پروفیل در و پنجره به کار برده می شود. به ویژهبهترین انتخاب برای ساخت قاب و چهارچوب پنجره های کشویی می باشند.
کرکره برقی آلومینیومی، یکی از محبوبترین و پرفروش ترین انواع کرکرههای برقی است. این نوع کرکرهها با استفاده از مواد با کیفیت بالا تولید شدهاند. به دلیل دوام و مقاومت بالای کرکره برقی آلومینیوم، گزینه ایدهآلی برای استفاده در محیطهای صنعتی و تجاری هستند.کرکره های آلومینیومی یکی از انواع پرده های کرکره فلزی می باشد که بیشتر با عنوان پرده های اداری در بازار شناخته می شوند.
این نوع پروفیل در رنگهای متنوع در بازار موجود می باشند و باعث ایجاد فضایی شیک و مدرن در محیط مورد استفاده می شود. در مقایسه با سایر کرکره ها، کرکره های آلومینیومی دارای قیمت بسیار مناسب هستند. از ویژگی های پروفیل کرکره آلومینیومی می توان به خاصیت ضد آب بودن، مقاومت بالا در برابر ضربه و خش و نصب بسیار آسان آنها اشاره کرد.
پروفیل درب و پنجره آلومینیوم یکی از انواع پروفیلهای آلومینیومی است که برای ساخت فریم یا بازشوهای درب و پنجره استفاده می شود. آلومینیوم به دلیل شکل پذیری بالا می تواند درشکل ها و مقاطع مختلف تولید شود. یکی ازاین مقاطع پرکاربرد در صنعت ساختمان سازی، پروفیل لوور آلومینیومی نما می باشد.
امروزه پروفیل پنجره آلومینیومی بعد از فولاد دومین فلز مورد استفاده در ساختمان ها می باشد. زیرا به دلیل انعطاف و شکل پذیری بالا، استحکام و تحمل وزن بالا و همچنین وزن سبک آن باعث می شود پروفیل آلومینیوم بتواند جایگاه ویژه ای در پروژه های ساختمانی مدرن و مسکونی داشته باشد.
بهترین پروفیل پنجره دوجداره با توجه به نوع پروفیل استفاده شده دارای انواع گوناگونی می باشد. از انواع درب وپنجره آلومینومی می توان پنجره های آلومینومی ترمال بریک و نرمال، پنجره های کرتین وال، سیستم های فریم لس، سیستم های کشویی لیفت اند اسلاید، پنجره های چوب آلومینیوم یا آلووود و موارد بسیار دیگر اشاره کرد.
انواع مختلف پروفیل آلومینیومی همگی عملکرد، پشتیبانی، ساختار و پایداری را به سازه ارائه می دهند. تولیدکنندگان زیادی توانستهاند مدل های مختلف این قوطی پروفیل را برای استفاده های مختلف مانند درهای کشویی، بخش های پنجره، لوورها و چارچوبهای ساختمان اولید کنند. شرکت آریا فلز صبا همیشه باکیفیت ترین پروفیلهای آلومینیومی را به بازار عرضه کرده است. برای اطلاع از قیمت این محصولات به کارشناسان شرکت تماس حاصل نمایید.