آدرس شرکت

اصفهان - شهرک صنعتی بزرگ - خیابان اندیشمندان 16

031-36063

شنبه تا پنجشنبه از ساعت 8:30 تا 17

پروفیل کلافی چیست؟

بیش از آن چیزی که فکر کنید محصولات فولادی و قوطی پروفیل ها با صنعت ساختمان سازی عجین شده اند. چراکه با استفاده از این محصولات می توان ساختمان هایی مقاوم تر و کاربردی تر ساخت. محصولات فولادی از ابتدای شروع ساخت یعنی ساخت اسکلت فلزی کاربرد دارند تا مراحل آخر که مربوط می شود به ظاهر آن، مانند ساخت در و پنچره.

به همین دلیل این محصولات با تنوع بسیار زیادی تولید می شوند تا بتوان نیازهای بیشتری را برطرف کرد. پروفیل کلافی از جمله این محصولات می باشد. هرچند که پروفیل کلافی درمقایسه با دیگر پروفیل ها مانند پروفیل زد، سی، ستونی، هاش، … کاربرد کمتری دارد، اما استفاده از آن، به همان اندازه مهم می باشد.

زیرا استفاده از پروفیل کلافی باعث افزایش استحکام ستونی ساختمان می شود. همچنین جز معدود قوطی پروفیل هایی است که در زمان تولید آن می توان قطر محصول را تا اندازه دلخواه یا مورد نیاز افزایش داد. از دیگر قابلیت های پروفیل کلافی خاصیت جوش پذیری بالای آن است. با وجود این ویژگی مشکلات مربوط به دستگاه جوش از بین می رود و شما می توانید از آخرین توان ماشین جوش بهره ببرید.

پروفیل کلافی که با نام پروفیل تک لبه هم شناخته می شود، ظاهری شبیه به پروفیل ستونی دارد. با این تفاوت که دارای یک لبه اضافه هم نیز می باشد، و با طول استاندارد 6 متر، و ضخامتی بین 0.9 تا 2.5 میلی متر. پس در تعریفی دقیق تر، پروفیل تک لبه، ترکیبی است  از قوطی پروفیل بسته و باز، با سطح مقطعی چهارگوشی و به شکل مربع یا مستطیل که یک لبه بیرونی هم دارد. حال اگر این سوال برایتان پیش آمده که این لبه اضافه چه کارایی دارد؟ باید به کاربرد این محصول مراجعه کنید.

کاربرد قوطی پروفیل کلافی چیست؟

اصلی‌ترین کاربرد این پروفیل در ساخت درب و پنجره است. قوطی پروفیل درب و پنجره که در ساخت چارچوب پنجره یا در به کار می‌رود، جایگاه ویژه‌ای بین انواع مصالح مورد استفاده در ساختمان‌ سازی دارد. زیرا علاوه بر اینکه بر میزان مصرف انرژی و مقاومت در و پنجره تاثیر دارد، اهمیت آن را در ظاهر و نمای ساختمان نمی‌توان نادیده گرفت.

پروفیل تک لبه

ستون، لنگه و چارچوب، قسمت ‌های مهمی از اجزا درب و پنجره هستند که برای ساخت آنها می توان از پروفیل کلافی هم استفاده کرد. در مقاله پروفیل در و پنجره چیست؟ به بررسی کامل این پروفیل پرداختیم و شما با مطالعه آن می توانید مناسب ترین پروفیل برای ساخت در و پنجره ساختمان تان را سفارش دهید. از دیگر کاربرد های پروفیل تک لبه باید به موارد زیر اشاره کنیم:

  • ساخت انبار و سوله، کرکره مغازه، نرده‌ کشی اطراف دیوارها و … .
  • تولید انواع تختخواب، مبلمان، قفسه و به طور کلی لوازم خانگی فلزی یا در ترکیب با فلز.
  • پروفیل کلافی برای موارد مختلفی همچون ساخت ناودانی، قاب، تیرآهن و… کاربرد دارد.
  • و در موارد مورد نیاز، استفاده در ساخت شاسی ماشین ‌های صنعتی و بزرگ.

قیمت پروفیل تک لبه

این محصول هم مانند سایر تولیدات فولادی به علت نوسان بازار قیمت ثابتی ندارد. اما تنها این مورد تعین کننده قیمت پروفیل کلافی نمی باشد. فاکتورهای مهم در قیمت پروفیل تک لبه عبارتند از: نوع و کیفیت مواد اولیه (ورق سیاه، فولاد سیاه، ورق آلومینیوم، استفاده از مواد  اکسترودر، غیره)، میزان ضخامت پروفیل تولیدی، اندازه و ابعاد، نوع روش ساخت، کارخانه تولید کننده، هزینه باربری، … .

و نکته ای که در آخر باید به آن اشاره کنیم این است که پروفیل کلافی به علت فاصله هوایی بین ایندکتور، پروفیل و فریت با کاهش سرعت در پروسه تولید مواجه است. بنابراین سرعت کم تولید آن از مهمترین معایبی است که می توان به این محصول گرفت. اما اگر همچنان نمی دانید پروفیل کلافی با چه ضخامتی برای سازه شما مناسب است؟ یا بهترین قیمت برای خرید قوطی پروفیل لبه دار چیست؟ حتما با کارشناسان آریا فلز صبا تماس بگیرید.

سوالات متداول

قوطی کلافی محصول نورد گرم است یا سرد؟

پروفیل کلافی با روش نورد گرم تولید می شود اما به هر دو روش قابل تولید می باشد.

خاصیت جوش پذیری بالا چقدر اهمیت دارد؟

برخی از فلزات این ویژگی را دارند که در حالت 100% جامد، دریکدیگر حل شوند. درنتیجه برای اتصال آنها به یکدیگر نمی توان از جوشکاری استفاده کرد. که این ویژگی در ساختمان سازی یک مشکل بزرگ به حساب می آید.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

×

سلام

چطور کمکتون کنم؟

× آریا فلز صبا همیشه پاسخگوی شماست